Εγκαταστάσεις

Οι τεχνικοί της PowerSales διαθέτουν μακροχρόνια εμπειρία, κατάλληλη τεχνική κατάρτιση και εκπαίδευση στα συστήματα των κατασκευαστών ώστε να υποστηρίζουν εγκαταστάσεις υψηλών απαιτήσεων με ασφάλεια.

Εδικότερα, παρέχουμε:

0

Καταγραφή αναγκών και απαιτήσεων στο χώρο εγκατάστασης με σκοπό  πρόταση κατάλληλου εξοπλισμού σε χαμηλό κόστος.

0

Παράδοση, εγκατάσταση, εκκίνηση και δοκιμές ηλεκτροπαροχικών συστημάτων σύμφωνα με τις ισχύουσες Εθνικές, Ευρωπαϊκές και διεθνείς προδιαγραφές.

0

Εγκατάσταση και προληπτική – επανορθωτική συντήρηση ηλεκτροπαροχικών συστημάτων, (ac/ac UPSs, dc/dc UPSs, dc/dc μετατροπέων, βιομηχανικών συσσωρευτών κ.ά.), που εγκαθίστανται από την εταιρεία μας σε απλή κλήση πελάτη μας ή μέσω συμβολαίου συντήρησης.

0

Εγκατάσταση και συντήρηση βιομηχανικών συσσωρευτών, διάγνωση βλαβών, επισκευή και πρόβλεψη αναμενόμενου χρόνου ζωής. Δοκιμές αυτονομίας συστοιχιών συσσωρευτών με χρήση φορητών προηγμένων οργάνων ελέγχου βασισμένων σε μικροϋπολογιστή καθώς και φορτίων δοκιμής. Αναφορές με τις μετρήσεις τις απαιτήσεις και τις προτάσεις μας μαζί με σαφείς οδηγίες για βελτιώσεις. Επίσης αποκομιδή και ανακύκλωση των παλαιών συσσωρευτών.

0

Εγκατάσταση εξοπλισμού μέτρησης ποιότητας τροφοδοσίας.

0

Εγκατάσταση εφαρμογών λογισμικού καταγραφής παρακολούθησης και διαχείρισης ηλεκτροπαροχικών συστημάτων και των υποστηριζόμενων φορτίων τους.

0

Ενημέρωση του χρήστη στην λειτουργία και εκπαίδευση στον χειρισμό του εξοπλισμού. Παράδοση οδηγιών κατασκευαστή, πιστοποιητικών και τεχνικών δελτίων με καταγραφές και προτάσεις.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print
elΕλληνικά

Support 24/7

με ένα τηλεφώνημα στο +30 210 284 1084
(επιλογή 9)